TRÆNINGEN

Selve træningen

Træningen starter typisk med en kort opvarmning, hvor vi sikre, at de muskelgrupper der bliver anvendt, er varmet godt op. Samtidig at vi får noget blodgennemstrømning gennem armene. Træningen er atypisk, da vi som udgangspunkt ingen officiel træner har. Vi er to instruktør, men vi er alle med til at hjælpe og udvikle hinanden. Dvs. alle hjælper hinanden med at dygtiggøre hinanden, og du er selv en aktiv del af din udvikling.

Træningen foregår på tværs, dvs. alle kører med alle uanset viden og niveau. Dette sikre bedst fremgang for alle

Hvor og hvornår

Vi træner hver søndag mellem 12:00 – 14:00 ude i foyeren i Arden Hallerne. Er vejret godt kan vi godt finde på at tage bordene med udenfor.

Hvordan man kommer i gang

Vi er en meget social klub, og det handler om at have det sjovt og få dyrket noget sport. Vi er meget interesseret i nye medlemmer og træningen er altid åben for alle. Dvs. man er velkommen til at komme at kigge på, høre lidt om sporten og man må selvfølgelig også være med.

6.jpg
4.jpg
Træning hos/sammen med andre klubber

Vi forsøger at træne mest muligt med de andre klubber i landet. Der arrangeres ofte konkurrencer og venskabelige superkampe klubberne imellem. Konkurrenterne og superkampene er ofte inddelt efter niveau således, at vi får nogle gode kampe. Det handler for os lige så meget om at få erfaring i et konkurrenceformat og udvikle sig, som håneretten.  

Vi tror på at træning på tværs sikre bedst fremgang for alle i Danmark. Derfor er alle også altid velkommen hos os. Derfor arrangere vi også fælles-træning enten hos os, de andre klubber eller via en tur til andre lande. Besøg fra de andre klubber afføder altid gode grin, erfaring, tips, fantastiske relationer og sammenhold.

klub2.jpg
klub1.jpg
31.jpg